Irodaellátó
Keresés
Termékek

 


Katalógusunk:

Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Adományozzon az Irodaellátóval!

Az Irodaelláto.com csatlakozott a LAHA (Love all Help all) rendszeréhez, ami azt jelenti, hogy a nálunk megvásárolt termékek 8%-át a vásárlóink odaajándékozhatják egy szabadon választott alapítványnak. Ez az adomány, azaz a 8% benne van a termékek árában és minden egyes vásárlásra érvényes, amit Ön az irodaellátón véghez visz. 

Az irodaellátón megtalálható áraknál nem jelezzük külön ezt a 8%-os adomány lehetőséget, de minden egyes termékünkre érvényes, amit Ön kosárba tud helyezni. 

Hogyan történik az alapítvány kiválasztása?
Vásároljon nálunk a megszokott módon. Miután befejeződött a vásárlási folyamat, e-mailben kapni fog tőlünk egy LAHA adománykódot. Ezt a kódot a www.loveallhelpall.org oldalon tudja "beváltani". Ha regisztrál a LAHA oldalára, mint vásárló, az Office menüpont alatt megtalálja az "Adománykód beváltása" menüpontot. Ide kell bemásolni a kódot. Ezután egy űrlappal fog találkozni, ahol láthatja, hogy milyen alapítványokat lehet támogatni. 

Ezen a linken megnézheti, hogy jelenleg melyik alapítványok közül lehet választani

Amikor Ön kiválaszt egy alapítványt, értesítést kapunk a LAHA felületén. Az összeget mi utaljuk át a kiválasztott alapítványnak, majd amikor az alapítvány nyugtázza a pénz beérkezését, Ön is megkapja az értesítést, hogy adománya célba ért.

Tipp: Ha van olyan alapítvány, vagy bármely Non-profit szervezet, akit szívesen támogatna vásárlásával, kérje fel egy LAHA-s Non-profit regisztrációra (ingyenes és pár perc alatt elkészül). Így lehetőséget kapnak bevételi forrásaik növelésére, azáltal, hogy Ön vagy bármely más LAHA vásárló megtalálja őket a rendszerben.

További információ a LAHA-ról: www.loveallhelpall.org


Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be

 


Állandó Akciónk:

 


Partnereink ajánlata: