Irodaellátó
Keresés
Termékek

 


Katalógusunk:

Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szállítási Feltételek

 

3.3. A Szolgáltató a Partner által megrendelt és raktáron lévő árut a megrendelést követő munkanapon 8 és 17 óra között díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott számla nettó értéke eléri a 50 000 (ötvenezer) forint összeget. A meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A nettó 50 000 (ötvenezer) forint összeget el nem érő számla esetén a fuvardíjat a Partner viseli oly módon, hogy az 1900 (egyezerkilencszáz) Ft + ÁFA fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül. A fenti kondíciók papír tömegárura (leporelló és másolópapír) is vonatkoznak. Ha egy Partnertől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a nettó 50 000 (ötvenezer) forint értéket meghaladó számlák házhoz szállítása ingyenes. (Ennek egyszerű gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után a Szolgáltató becsomagolja a szállítmányt és újabb csomag készítése esetében a szállítmányozó cég is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt a Szolgáltató részére. A már leadott megrendelésekhez a Szolgáltatónak nem áll módjában újabb tételeket hozzátenni.)

 

Amennyiben a megrendelés (kosár érték) 50 000 (ötvenezer) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása a Partner számára díjköteles lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik ingyenesen, ha a Szolgáltató a Partner következő megrendelésével együtt szállítja, és a számla nettó összértéke eléri az 50 000 (ötvenezer) forintos határt.

 

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt és Szállító által visszaigazolt termékek vételárát nem befolyásolja. A Partner a fentiektől (saját szállítóeszköz vagy szállítmányozó cég igénybevétele) eltérő egyéb szállítási módokat is megrendelhet (Iroda 24, Iroda Express,) melynek részletes feltételei bejelentkezést követően megismerhetők Szolgáltatásaink menüpontunk alatt. A Szolgáltató tájékoztatja a Partnert, hogy ezen egyéb szállítási módok igénybevétele esetén a fenti díjmentesség, illetve kedvezményes fuvardíj nem alkalmazható.

 

3.4. Szolgáltató - a magyar utakon életbe lépett úthasználattal arányos díjfizetési rendszer okán - Partner felé kiállított bizonylatait „logisztikai költség” terheli a kiszámlázott áru összes nettó értékének függvényében, melyet Szolgáltató az alábbiak szerint határoz meg:

 

Szolgáltató telephelyén történő áruátvétel esetén a Logisztikai költség mértéke a számlázott áru összes nettó értékének 0,1%-a, de maximum 20 000 Ft.

Szolgáltató általi Budapestre történő kiszállítás esetén a Logisztikai költség a számlázott áru összes nettó értékének 0,3%-a, de maximum 20 000 Ft.

Szolgáltató általi bármely vidéki városba történő kiszállítás esetén a Logisztikai költség a számlázott áru összes nettó értékének 0,4%-a, de maximum 20 000 Ft.

 

Szolgáltatás, vagy egyéb nem áru típusú, illetve közvetlenül áruhoz nem kapcsolható tétel esetén útdíj nem kerül felszámításra

Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be

 


Állandó Akciónk:

 


Partnereink ajánlata: